top of page
Yoga Stretching Vloerbekleding

Yoga

Vloerbekleding voor yoga, pilates en andere vloeroefeningen

PaviFLEX YOGA biedt de perfecte vloerbekleding voor verschillende vloeroefeningen, waaronder yoga, pilates, bodymind, en meer. 

Vloerbekleding voor
Stretching, bodymind...

BODYMIND, YOGA, PILATES, STREETCHING...

Antislip en isolerend

De vloerbekleding is ontworpen met een antislip oppervlak en biedt uitstekende isolatie, wat essentieel is voor het comfort tijdens vloeroefeningen. Het gladde oppervlak is ideaal voor allerlei soorten oefeningen op de grond.

 

Premium kwaliteit

PaviFLEX YOGA is een premium vloerafwerking die speciaal is ontworpen voor activiteiten waarbij de vloer als een tapijt wordt gebruikt, zonder individuele matten. Het biedt de juiste balans tussen hardheid en comfort voor vloeroefeningen.

 

Waterdicht en onderhoudsvriendelijk

De vloerbekleding is waterdicht en absorbeert geen water of zweet. Het blijft geurvrij en is gemakkelijk schoon te maken.

 

Eenvoudige installatie

De tegels kunnen eenvoudig op de vloer worden geplaatst en met het puzzelsysteem aan elkaar worden gekoppeld, zo hoeft u niet te lijmen.

 

Volledig aanpasbaar

PaviFLEX YOGA is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en kan worden aangepast met logo's of markeringen volgens de wensen van de klant.

 

Kortom, deze vloerbekleding biedt het ideale oppervlak voor yoga, pilates en andere vloeroefeningen, met de nadruk op comfort, hygiëne en kwaliteit

Yoga groepslessen en Pilates-vloeren
bottom of page