top of page

#WEAREGYMFLOORING

Sportvloeren voor Gym

ONTDEK WAT ONS UNIEK MAAKT

100% GEMAAKT IN SPANJE
100% HYGIËNISCH
SINDS 1983

ACOUSTIC SOLUTIONS BLANCO
Paviflex BELGIUM
hygienic gym flooring

Kies voor een hygiënische sportvloer van de hoogste kwaliteit

Ontdek wat ons uniek maakt.

Al sinds 1983 zijn wij dé sportvloerspecialist.

 

PaviFLEX is marktleider in Spanje op het gebied van sportvloeren. Met meer dan 35 jaar ervaring in de productie van rubber en EVA-platen weten we als geen ander de juiste vloer voor elke sportactiviteit te vinden.

 

Voor elke activiteit bieden we de ideale sportvloer. Onze vloeren zijn van hoogwaardig materiaal en zo comfortabel dat er blootvoets op getraind kan worden. De PaviFLEX vloer wordt geproduceerd in Spanje, waar een krachtige en slijtvaste rubbervezel met een hoge dichtheid wordt samengebracht. De vloer laat zo geen markeringen achter en is sterk elastisch. Dankzij zijn elasticiteit absorbeert PaviFLEX de schok van een impact en vermindert zo het risico op blessures tijdens het sporten. Ontworpen voor intensief gebruik, behoort de vloer tot de meest bestendige en duurzame sportvloer op de markt. Schokken worden geabsorbeerd waardoor de vloer fungeert als uitstekend akoestisch isolatiemateriaal, steeds met de optimale wrijvingscoëfficiënt bij elke sportactiviteit. De tegels zijn waterdicht, zeer gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, en de installatie is heel eenvoudig: je hoeft de tegels alleen maar in elkaar te schuiven op een schoon en glad oppervlak, zonder te lijmen. PaviFLEX kan volledig op maat worden gemaakt qua kleuren, afwerkingen en markeringen met inlagen die niet vervagen.

Al onze producten worden vervaardigd in Spanje en wereldwijd gedistribueerd vanuit onze faciliteiten.

Ontdek al onze hoogwaardige fitnessvloeren van rubber en EVA.

PaviFLEX fitnessvloeren zijn vervaardigd uit volledig ondoordringbaar, niet-poreus rubber dat aanzienlijk veiliger en hygiënischer is dan alternatieven. Water, vloeistoffen en zweet kunnen niet doordringen, wat nare geurtjes voorkomt en schoonmaken en desinfecteren vereenvoudigt. 

 

Onze vloeren zijn bacterieresistent, wat betekent dat ze de groei van micro-organismen remmen. Bovendien kunnen ze gemakkelijk worden gereinigd en gedesinfecteerd met een breed scala aan reinigings- en desinfectiemiddelen die op de markt verkrijgbaar zijn. 

​​

Wij zijn VEGAN APPROVED en RCS gecertificeerd. Onze producten zijn FORMALDEHIDE VRIJ en bevatten GEEN PAK's. Ze zijn gecertificeerd met lage emissie van vluchtige organische stoffen (VOC) en voldoen aan internationale normen.

 

Onze vloeren zijn afgewerkt in 1x1m tegels met een vierzijdige puzzelaansluiting voor een eenvoudig en lijmvrij montagesysteem.


Bekijk HIER onze INSTALLATIEHANDLEIDING.

We bieden twee soorten compacte rubberproducten aan. Een nieuw rubber met hoogwaardige afwerkingen, en een DUURZAME en kostenefficiënte rubber, gemaakt van restmateriaal uit onze eigen productie. Alle PaviFLEX vloeren worden vervaardigd in verschillende diktes met diverse eigenschappen, afhankelijk van het beoogde gebruik of de activiteit.

PaviFLEX technische vloergids voor sport en fitnessruimtes...

Gym Flooring Guide
aerobic fitness flooring
Aerobics &
Groepslessen

Fitnessvloer.

Vloeren speciaal ontwikkeld voor groepsactiviteiten en aerobicslessen met of zonder lichte apparatuur. Uitstekende grip en maximale demping.

Cardio &
Indoor Cycling

Rubberen vloerbekleding voor cardiotoestellen.

Een slipbestendige vloer met hoge dichtheid om de vloer te beschermen onder diverse soorten apparatuur, waaronder loopbanden, elliptische trainers en fietsen...

cardio cycling flooring
strenght areas flooring
Krachtzones

Vloer voor zware apparatuur.

Hoogwaardige vloerbekleding met hoge weerstand voor krachtzones en intensief gebruik met allerlei zware machines.

CrossTraining & Vrije Gewichten

De meest slijtvaste vloerbekleding.

Ontworpen om topprestaties te leveren in krachttraining en gewichtheffen. De vloer absorbeert schokken en vermindert trillingen en geluid.

crosstraining flooring eco
functional trainning flooring
Functionele Training

Geniet van je training.

Ontwerp je eigen trainingscircuits met functionele markeringen op de vloer of op kunstgras.

Intensief Gebruik
& Sledetraining

Premium kunstgras.

Intensieve indoor en outdoor training met TurFlex. Mogelijk om een merknaam en functionele markeringen toe te voegen.

sprint track in artificial grass
Tatami flooring MMA
Vechtsporten

Tatami voor judo, karate, boksen...

De perfecte ondergrond voor alle soorten vechtsporten. De vloer biedt een perfecte balans en schokabsorptie bij vallen.

Yoga & Stretching

Comfort en veiligheid.

Onze premium yogavloeren zijn ontworpen voor allerlei vloeroefeningen waarbij de vloer als een mat fungeert. 

Yoga Stretching flooring
baby flooring
​Kinderen & speelruimtes

Speelkamers en babyvloeren.

Onze Tatami Junior is CE-gecertificeerd zodat baby’s er veilig op kunnen spelen. 

Doorgangsruimtes, gangen en kantoren

Vloerbedekking voor doorgangsruimtes.

Hoogwaardige vloerbedekking met imitatiehout- en natuursteenafwerkingen voor gemeenschappelijke ruimtes, recepties, kleedruimtes en muren.

transit areas flooring
functional trainning flooring

Doe het functioneel.

GENIET VAN JE TRAINING

logo functional training areas zonnax

Kies een van onze trainingscircuits of stel eenvoudig je eigen functionele trainingscircuit samen en ontvang GRATIS 3 complete functionele trainingsprogramma's.

turflex zonnax functional

Transformeer je vloer in een functionele trainingsruimte met Zonnax. Wij creëren circuits met functionele markeringen geïntegreerd in de rubberen vloer of het TurFLEX kunstgras.

Interactieve Vloeren

Maak je functionele training interactief met het draagbare LedFLEX-systeem of creëer een unieke trainingsomgeving met ledverlichting ingebed in de vloer via LedFlex MOOD.

LedFLEX is gebruiksvriendelijke software die elk deel van je fitnesscentrum omzet in een slimme, interactieve tool met tal van functies. Ledlampen worden geïntegreerd in de PaviFLEX-vloerbekleding, evenals in de muren, en zijn uitgerust met sensoren.

Fitnessaccessoires
& Fitness voor thuis.

Maak je fitnessruimte of trainingsgebied compleet met de professionele fitnessaccessoires van PaviFLEX Gym Flooring: fitnessmatten, Pilates & Yoga, SlideFlex, PowerFlex, JumpFlex, Cardio & fietsmatten voor vloerbescherming, thuisfitnessvloeren...

quality multifunction mats

Professionele matten

Voor individuele oefeningen.

We bieden een breed scala aan maten, diktes en kleuren aan. Onze matten zijn zeer duurzaam en resistent. Ze zijn aanpasbaar aan je wensen.

SlideFlex board

Voor glijdende training.

Een ruim platform met een volledig aanpasbaar ontwerp. Trainingsprogramma's met 3 niveaus van moeilijkheid zijn inbegrepen.

custom flooring with markings for functional exercises
home gym flooring

Home Fitness

Fitnessvloeren voor thuis.

Rubber vloerbekleding voor Home Gym en fitnessaccessoires om thuis te trainen. 

paviflex gym flooring

Servicegids
PaviFlex Gym Flooring

WAT ONS ECHT ONDERSCHEIDT!

Wat ons werkelijk onderscheidt, is onze oprechte toewijding aan jouw behoeften. Of je nu slechts enkele vierkante meters nodig hebt of een grootschalig project plant, wij bieden altijd de beste oplossingen, zodat jij weloverwogen beslissingen kunt nemen.

Discover #PaviFlex

bottom of page