top of page
Tatami vloerbekleding voor MMA

Tatami Pro

Vloerbekleding voor vechtsport

KARATE, JUDO, KICKBOKSEN, AIKIDO, JIU-JITSU, BOKSEN, MMA...

tatami piolin voor vechtsporten

Vloerbekleding voor vechtsport

Absorbeert schokken

Tatami PRO is ontworpen om schokken van het lichaam bij het vallen te absorberen. De mat is zacht, maar het oppervlak is stevig genoeg om de juiste bewegingen te ondersteunen. Dit zorgt voor een veilige trainingsomgeving voor vechtsportbeoefenaars.

 

Uitstekende valbescherming

Deze vloerbekleding biedt uitstekende valbescherming, waardoor sporters de impact geleidelijk kunnen absorberen en de opgewekte energie effectief kunnen benutten. Hierdoor kunnen ze vloeiende bewegingen uitvoeren zonder zich zorgen te maken over harde vallen.

 

Waterdicht en onderhoudsvriendelijk

Tatami PRO is volledig waterdicht en absorbeert geen zweet. Het is gemakkelijk schoon te maken en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Er is keuze tussen twee verschillende oppervlakken: effen of antislip getextureerd .

 

Eenvoudige installatie

De tegels hebben een vierzijdig puzzelsysteem voor een eenvoudige installatie, zo hoeft u niet te lijmen.

 

Volledig aanpasbaar

Tatami PRO kan volledig worden aangepast met logo's, markeringen of ontwerpen om de vloeromgeving aan te passen aan de behoeften van de fitness of dojo.

 

Kortom, Tatami PRO biedt de ideale vloerbekleding voor vechtsportdisciplines, waarbij zowel veiligheid als prestaties centraal staan

TATAMI 20mm voor vechtsporten
bottom of page