top of page
Vloerbekleding voor cardiozones

Fitness

Vloer Voor cardiotoestellen

Een vloer met hoge densiteit en weerstand om je vloer te beschermen, ideaal voor loopbanden, elliptische trainers fietsen en meer... 

Vloerbekleding voor cardiozones & Indoor cycling

Duurzaamheid met een premium afwerking.

PaviFLEX Fitness is de perfecte vloerbekleding voor standaard fitnessruimtes, beschikbaar in een breed scala aan kleuren.

Gemaakt van 100% hoogwaardig nieuw rubber, is deze vloer zeer duurzaam, veerkrachtig en flexibel, dankzij het nieuwste vulkanisatieproces van PaviFLEX! Fitness biedt de juiste mix van componenten en consistentie om cardio-apparatuur te ondersteunen, trillingen te verminderen en geluid te dempen. 

 

PaviFLEX Fitness neemt geen water of zweet op, is waterdicht, antibacterieel, geurvrij en eenvoudig te reinigen. Deze vloer is verkrijgbaar in diverse kleuren, inclusief hout- en marmerachtige effecten. De installatie is heel eenvoudig dankzij ons hoogwaardige puzzel-interlocksysteem, zo hoeft u niet te lijmen.

PaviFLEX Fitness kan worden aangepast met een logo, markering of ontwerp naar jouw wensen, waardoor jouw fitnesscentrum zich makkelijk onderscheidt van de concurrentie.

eco flooring button
monkey bar vloeren Voor cardiotoestellen
bottom of page