top of page
Vloerbekleding voor krachtzones

Voor intensief gebruik.

Fitness Pro Eco is speciaal ontworpen voor sportruimtes met zware gewichten en waar intensief wordt getraind, waarbij trillingen en geluid tot een minimum moeten worden beperkt. 

Fitness Proeco

Vloerbekleding voor krachtzones

Deze vloer heeft een hoge dichtheid dankzij het compacte rubber, waardoor Fitness Pro Eco in staat is schokken op te vangen, zware apparatuur te ondersteunen en trillingen en geluiden te verminderen. Het is een uiterst voordelig product met uitzonderlijke kwaliteit, en de meest duurzame en betaalbare oplossing voor sportruimtes.

Fitness Pro Eco wordt geproduceerd met gerecycleerd materiaal van de restanten van onze fitnessvloeren, wat het een milieuvriendelijke keuze maakt.

Milieuvriendelijk

Dankzij de hoge dichtheid van het compacte, zuivere rubber is onze Fitness Pro Eco in staat om schokken te absorberen, zware apparatuur te ondersteunen en trillingen en geluiden te verminderen.

 

Deze vloer is waterdicht en absorbeert geen water of zweet, waardoor het geen onaangename geuren ontwikkelt en zijn uiterlijk behoudt. Schoonmaken en onderhouden is eenvoudig met water en niet-schurende zeep.

 

Fitness Pro Eco is een duurzame sportvloer die volledig aanpasbaar is, zodat u specifieke gebieden kunt markeren met logo's en markeringen. Het is de perfecte keuze voor gyms die waarde hechten aan duurzaamheid zonder het budget uit het oog te verliezen.

premium flooring option
Eco fitnessvloeren voor krachtzones
bottom of page