top of page
gymzaal met kunstgras op de vloer en muren

TurFlex

Hoogwaardig kunstgras voor intensieve training

Of je nu binnen of buiten traint, PaviFLEX TurFlex biedt een hoogwaardige oplossing voor intensieve functionele en slee-trainingen

Premium kunstgras voor een natuurlijke uitstraling

Hoogwaardig kunstgras voor intensieve training

Premium kunstgras voor een natuurlijke uitstraling.

Dit premium kunstgras is volledig aanpasbaar aan de wensen van de klant.

PaviFLEX TurFlex biedt een visuele uitstraling van natuurlijk gras en is eenvoudig te installeren. Het is een origineel idee voor fitness centra en fysiotherapiepraktijken.

Duurzaamheid en kwaliteit

TurFLEX is vervaardigd in Spanje en gemaakt van polyethyleen monofilament in een Y-vorm, met maximale veerkracht en UV-gestabiliseerde vezels met meer dan 80.000 steken per vierkante meter. Dit garandeert een lange levensduur en hoge kwaliteit.

Aanpasbaar aan jouw wensen

TurFlex is verkrijgbaar in de kleuren GROEN, BLAUW, ROOD en ZWART, en markeringen kunnen worden aangebracht in al deze kleuren, evenals WIT. We kunnen je logo, functionele zoneontwerp of andere ontwerpen toevoegen, gecombineerd met deze kleuren.

BINNEN EN BUITEN

De installatie van TurFlex zorgt voor een frisse en natuurlijke uitstraling, zowel binnen als buiten. Het biedt een origineel alternatief voor je fitness of fysiotherapiepraktijk. Met TurFlex krijg je de duurzaamheid van kunstgras en de uitstraling van natuurlijk gras voor je trainingsruimte.

functionele kamertraining met gras op de vloer
bottom of page