top of page
Vloeren binnen en buiten voor CrossTraining

BasicFlex

Gerecycled rubber

BasicFlex is specifiek ontwikkeld voor crosstraining en andere intensieve activiteiten, met

uitstekende akoestische eigenschappen en schokabsorptie.

Hoogwaardige gerecycled rubber voor CrossTraining

BasicFlex is een krachtige gerecyclede rubberen vloerbekleding verkrijgbaar in diktes van 2 en 3 cm. Het biedt een kostenefficiënte en duurzame oplossing voor intensieve werkgebieden.

Recycled rubber for crossTraining BasicFLEX

Hoogwaardige gerecycled rubber

De tegels zijn gemaakt van hoogwaardig gerecycled rubber met uitstekende kwaliteit en duurzaamheid. Hun antislip- en schokabsorberende eigenschappen maken ze ideaal voor het ondersteunen van zware belastingen en het voorkomen van gewrichtsvermoeidheid tijdens intensieve trainingen, zowel binnen als buiten.

 

Uitstekende schokabsorptie

BasicFlex biedt een hoge impactabsorptie, waardoor het zowel een uitstekende oplossing is als bovenste laagvloer als ondergrond voor compacte rubberen vloerbekleding.

 

Akoestische voordelen

Bij de combinatie van een 20 mm gerecycleerde rubberen basis en een duurzame 7 mm rubberen vloerafwerking van FitnessPro en FitnessPro Eco-vloeren, biedt BasicFlex uitstekende akoestische eigenschappen En dit alles tegen een gunstige prijs.

 

Kortom, BasicFlex is een duurzame en voordelige keuze voor vloerbekleding, geschikt voor intensieve trainingsruimtes, zowel binnen als buiten

gerecyclede rubberen vloer absorbeert schokken, ideaal voor crosstraining en fitness
bottom of page