top of page
leds box for cardio cycling flooring eco

Fitness Eco

Vloerbekleding voor cardiozones & Fitness

Een vloer met hoge dichtheid en weerstand om je vloer te beschermen, ideaal voor machines zoals loopbanden, elliptische trainers, fietsen, roeimachines en meer... 

Vloerbekleding voor cardio & Indoor cycling

De meest milieu- en budgetvriendelijke vloerbekleding.

Fitness Eco is 100% compatibel met PaviFLEX Fitness en je kunt de ruimte ook personaliseren met markeringen of logo's in diverse kleuren.

PaviFLEX Fitness Eco is een uitzonderlijke vloer voor een betaalbare prijs.

 

Wat Fitness Eco echt speciaal maakt, is niet alleen de prijs, maar ook de milieuvriendelijke benadering van PaviFLEX. Fitness Eco wordt geproduceerd met gerecyclede materialen van onze Fitness-vloeren, waardoor we bijdragen aan het behoud van het milieu. Deze milieuvriendelijke optie biedt dezelfde kwaliteit als onze standaard Fitness-vloer, maar tegen een lagere prijs.

 

Fitness Eco is waterdicht en vervaardigd van nieuw, compact rubber dat geen water of zweet absorbeert, waardoor geurtjes worden voorkomen en de vloer langer mooi blijft dan andere vloeren. Deze vloer is eenvoudig schoon te maken en te onderhouden. Gebruik gewoon water en milde zeep voor dagelijks onderhoud.

 

Fitness Eco is verkrijgbaar in diverse standaardkleuren, aangevuld met witte, zwarte of grijze accenten. Bovendien kunt u de kleur aanpassen met accenten in de kleur van uw keuze, om uw vloer volledig te personaliseren.

premium flooring button
WHG-AKH-13.jpg
bottom of page