top of page
Vloerbekleding voor krachtzones

Vloerbekleding voor zware gewichten en intensief gebruik

Deze vloer is speciaal ontworpen voor krachttraining en zware machines om trillingen en geluiden te verminderen. 

Fitness Proeco

Vloerbekleding voor krachtzones

Onze Fitness PRO Eco-vloer is gemaakt van compact premium rubber met een hoge densiteit, waardoor het in staat is schokken op te vangen, zware apparatuur te ondersteunen en trillingen en geluiden te verminderen. Het is een zeer voordelig product met een uitzonderlijke kwaliteit en wordt beschouwd als de meest betaalbare en duurzame oplossing voor sportscholen.

PaviFLEX Fitness PRO Eco wordt geproduceerd met gerecycled materiaal van restjes van onze Fitness-vloeren, waardoor het een geweldige keuze is voor wie op zoek is naar een betaalbare vloer voor vrije gewichten en zware apparatuur met een beperkt budget.

Milieuvriendelijk

Deze duurzame sportvloer kan volledig worden aangepast met logo's en markeringen om specifieke gebieden te markeren en uw fitness te onderscheiden. Kies voor een betaalbare en groene oplossing voor uw sportvloer met Fitness PRO Eco.

 

De hoge densiteit van het compacte premium rubber stelt onze Fitness PRO Eco in staat om schokken op te vangen, zware apparatuur te ondersteunen en trillingen en geluiden te verminderen. Het is waterdicht, neemt geen water of zweet op, is eenvoudig schoon te maken en te onderhouden met water en niet-schurende zeep.

premium flooring option
Eco fitnessvloeren voor krachtzones
bottom of page