top of page
Buiten met Queenax en Gitness Xtreme-vloeren

De sterkste vloer voor buitentraining

Fitness OutXtreme wordt beschouwd als de sterkste vloer voor buitentraining. Het is ideaal voor Crosstraining en andere activiteiten met zware apparatuur in buitenruimtes.

Fitness OUT
Xtreme

Vloeren voor intensief buitengebruik

Deze vloer is ontworpen om extreme prestaties te bieden aan atleten die graag buiten trainen. Het is specifiek ontwikkeld voor buitengewone prestaties bij outdoor gewichtheffen en krachttraining.

Geproduceerd met gerecycled materiaal.

Fitness OutXtreme wordt geproduceerd met gerecycled materiaal van onze premiumvloeren. Dit product is specifiek ontworpen voor intensief gebruik en biedt de beste prestaties voor de meest veeleisende atleten die buiten trainen.

 

Weerbestendig.

Deze vloer is bestand tegen verschillende weersomstandigheden, zoals zon, regen en sneeuw, en behoudt zijn kwaliteit en duurzaamheid.

 

Antislip en geschikt voor functionele training.

Fitness OutXtreme is een antislipvloer die perfect is voor functionele trainingen waarbij tractie, reactiesnelheid en behendigheid essentieel zijn. Het is gemaakt van hoogwaardig, compact rubber met een hoge dichtheid, wat zorgt voor uitstekende eigenschappen zoals schokabsorptie, gewichtsbestendigheid, trillingsdemping, ondersteuning van zware apparatuur en akoestische isolatie

.

Vloeren voor intensieve trainingsruimte
bottom of page