top of page
Akoestische vloeren voor geluidsisolatie

Akoestische vloeren

voor geluidsisolatie

ACOUSTIC SOLUTIONS paviflex

PaviFLEX biedt diverse oplossingen voor de geluidsisolatie van je fitness of fysiotherapiepraktijk. We streven ernaar om onze akoestische oplossingen voortdurend te verbeteren en ontwikkelen nieuwe formules om uitstekende schok- en geluidsabsorptie tot wel 30,7 dB te bereiken

Gecertificeerde geluidsisolatie en impactabsorptie

Akoestische isolatievloersystemen gecertificeerd door Audiotec.

Wij bieden u gecombineerde systemen van verschillende vloerbedekkingen die zijn gemaakt om de beste akoestische isolatieoplossing te bieden, afhankelijk van de vereisten van uw instelling.

 

Onze akoestische isolatievloeren en isolatiesystemen zijn gecertificeerd door Audiotec en voldoen aan de EN ISO 10140-1:2011 standaard.

Alle tests voor geluidsisolatiesystemen zijn gebaseerd op dezelfde procedure: het laten vallen van een 30 kg dumbbell vanaf een hoogte van een halve meter.

Akoestische vloeren voor geluidsisolatie

MAT 030
De bewaker van stilte

MAT 030 is de beste akoestische isolatievloer van PaviFLEX Gym Flooring, met een dikte van 30 mm. Dankzij het grote formaat van de tegels, de dikte en de hoge-dichtheid EVA-samenstelling behoort MAT 030 tot de beste akoestische isolatievloeren op de markt.

Mat30 results
mat30 frequency

Basic 30
De duurzame oplossing

Basic 30 is een 30 mm dikke gerecyclede rubberen tegel met goede akoestische isolatie eigenschappen. Het heeft een zeer goede veerkracht en schokabsorptie.

Basic30 results
basic30 frequency

Basic System   
Beste prijs-kwaliteitverhouding

Het Basic-systeem biedt de beste prijs-kwaliteitsverhouding door gebruik te maken van een 20 mm gerecyclede rubberen onderlaag en een zeer duurzaam oppervlak van premium compact rubber, onze Fitness Pro-vloer met 7 mm. 

Basic30 results
basic30 frequency

Confortsonic® Systems
Hoge dichtheid akoestische isolatie-onderlaag

Het CONFORTSONIC®-systeem biedt een professionele oplossing met een akoestische onderlaag van hoogwaardige EVA-tegels in verschillende diktes. Dit geeft je maximale schokabsorptie en zeer goede akoestische isolatie, zonder de esthetische uitstraling van de ruimte aan te tasten.

confortsonic akoestische isolatie
Mat30 results
mat30 frequency

Confortsonic 15

Confortsonic 20

Confortsonic 30

bottom of page