top of page
Op maat gemaakte functionele ecovloeren

Zonnax

Functionele Training

Met PaviFLEX Functionele training kun je functionele trainingscircuits ontwerpen met in de vloer ingewerkte markeringen.

Bekijk de verschillende standaardmarkeringen die beschikbaar zijn en maak je trainingen interessanter en effectiever.

Doe het functioneel

Voeg functionaliteit toe aan je trainingen!

ZONNAX-markeringen bieden functionele circuits met markeringen die in onze rubberen of kunstgrasvloeren zijn verwerkt. Je kunt kiezen uit onze trainingscircuits of je eigen functionele trainingscircuit samenstellen. Er zijn eindeloze mogelijkheden om de vloer aan te passen en te ontwerpen met functionele markeringen.

Duurzame markeringen voor effectieve training

Onze ZONNAX-markeringen in rubberen vloeren zijn gemaakt met inzetstukken van hetzelfde rubber in verschillende kleuren, waardoor ze nooit zullen vervagen. Als je kiest voor kunstgras, kunnen we de markeringen met andere kleur kunstgras maken. Hierdoor blijft je trainingsruimte er altijd professioneel uitzien.

 

Unieke functionele ruimte voor je klanten

Ontwerp zelf de functionele ruimte en bied je klanten originele trainingsprogramma's in een moderne en aantrekkelijke omgeving. In onze catalogus vind je nuttige functionele trainingsmarkeringen om snelheid, reactie, coördinatie, behendigheid, balans, ritme en kracht te trainen. Heb je eigen ideeën? Stuur ze naar ons, en we helpen je ze te realiseren.

 

Professionele trainingsprogramma's

We bieden ook standaardcircuits met trainingsprogramma's ontwikkeld door We Fit Academy. Kies een van onze ZONNAX-circuits en ontvang drie functionele trainingsprogramma's (HIIT, STRENGTH en CARDIO) om je trainingen naar een hoger niveau te tillen.

Markeringen voor functionele oefeningen op gerecyclede rubbervloeren
bottom of page