top of page
Vloerbekleding voor groepslessen Paviflex

ActiON

Vloerbekleding voor groepslessen & Begeleide activiteiten

Vloerbekleding speciaal ontwikkeld voor groepsactiviteiten zoals aerobics, step, en meer. Geschikt voor lichte apparatuur.

action aerobic vloer

Aerobic vloeren
& Groepslessen

De tijdloze vloer.

PaviFLEX ACTION is speciaal ontwikkeld voor groepsklassen zoals Zumba®, BodyPump®, Step en andere activiteiten die een specifieke grip, uitzonderlijke demping en ongeëvenaarde duurzaamheid vereisen. ACTION is de ultieme keuze voor begeleide activiteiten.

Waarin verschilt ACTION van de andere vloeren?

Een unieke samenstelling van lucht en compact rubber met ongekende elasticiteit.

 

Een oppervlak dat bestand is tegen sporen van fitnessapparatuur (poten van toestellen, halters, enz.), ondersteund door een geëxpandeerde rubberen basis als onderlaag met miljoenen luchtbellen voor maximale schokabsorptie tijdens groepsactiviteiten. Ontworpen voor topprestaties.

 

Optimale grip en tractie.

Het ACTION-oppervlak biedt perfecte grip voor sporters en uitzonderlijke stabiliteit tijdens oefeningen zoals aerobics, zumba of step. Voorkomt uitglijden of abrupte stops.

 

Comfortabel als een wolk, stabiel als hout.

Trainen op ACTION voelt comfortabel aan, zelfs bij intensieve oefeningen, en biedt tegelijkertijd een veilige en stabiele ondergrond. 

 

Eenvoudig te installeren, geen lijm nodig.

ACTION by PaviFLEX wordt geleverd in puzzeltegels met vier zijden die zonder lijm op elke vlakke, stevige ondergrond passen. Het snijden van de tegels met een moderne waterstraalsnijder garandeert een perfecte pasvorm.

 

Waterdicht en eenvoudig schoon te maken.

Water en neutrale zeep, dat is alles wat je nodig hebt! PaviFLEX-producten zijn waterdicht en nemen geen zweet op. Ze zijn gemakkelijk te onderhouden met standaard niet-schurende schoonmaakmiddelen, verkrijgbaar in elke supermarkt.

 

Eindeloze mogelijkheden.

We kunnen de vloer aanpassen met elk gewenst logo of markering. Bovendien kunnen we de kleur produceren die je verkiest als deze niet in ons uitgebreide kleurengamma te vinden is.

action Premium sportvloeren
bottom of page