top of page
kamer met led-systeem op de vloer

Draagbare interactieve fitness

LedFLEX is een interactief fitnesssysteem met sensoren ingebed in de vloer en de wand. Het is een fantastisch hulpmiddel voor functionele trainingen.

Interactieve vloer met LedFlex

Ervaar interactieve fitness waar je maar wilt.

LedFLEX is een interactief fitnesssysteem waarmee je je fitnessruimte naar een hoger niveau kunt tillen met eenvoudige technologie. Druk gewoon op PLAY en begin met trainen.

LedFLEX verandert elk deel van je fitnesscentrum in een slimme interactieve tool met meerdere functionaliteiten.

De LED-lampjes zijn ingebed in de PaviFLEX-vloer, ook in de muren, en ze hebben nabijheidssensoren, zodat ze kunnen worden gebruikt met voeten, handen of fitnessaccessoires zoals ballen, bokshandschoenen... Creëer je interactieve trainingsprogramma, kies uit een veelheid aan oefeningen in een zeer gebruiksvriendelijke software en druk op PLAY om het plezier te beginnen.

Heel eenvoudig te installeren. Je hoeft alleen de tegels te verbinden, de led-lampjes in te voegen en het systeem op het Wi-Fi-netwerk aan te sluiten. De draagbaarheid van het LedFlex-systeem maakt het uniek op de markt.

LedFLEX is beschikbaar voor zowel WIFI-installatie als BEDRADE installatie, en het is volledig aanpasbaar op verzoek van de klant.

LedFLEX wordt meestal geïntegreerd aangeboden in ZONNAX functionele trainingsgebieden als interactieve stations van het circuit.

functionele trainingsruimte met led-systeem
bottom of page